donderdag 15 maart 2012

Eenvoud siert de meisjes...

Althans dat was de gedachte. Ik had al een hele tijd een mooie stof liggen die ik ooit eens in amerika besteld heb (www.fabricparadise.com) maar ik wist nooit zo goed wat er van te maken. Aangezien ik de stof zo sprekend vind leek het me het mooiste er een simpel, beetje retro look overgooiertje van te maken. Ik heb het patroontje zelf getekend en eerst een proefjurkje gemaakt en dat was maar goed ook... Het blijkt nog best lastig dat patroon tekenen! Maar goed hieronder het resultaat. Zoals je kunt zien vindt Fenne vindt het poseren inmiddels helemaal leuk!

Aangezien ik de smaak weer lekker te pakken had heb ik voor Lieke ook maar meteen een simpel exemplaartje gemaakt. Kan ze helemaal in stijl koninginnedag vieren! 4 opmerkingen:

 1. Leuk jurkje, enthousiaste dochter! en wat een ontzettend mooi stofje, ik heb direct even gekeken op de site die je noemde, maar schrok behoorlijk van de verzendkosten...

  groetjes, Elske

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Elske,

  Dank je! En die verzendkosten vielen met toen wel mee hoor (in 2009). Ik was $13 voor 8 yards stof kwijt en de dollar stond toen vrij laag. Duurde wel lang voor ik het pakket in huis had trouwens (maand ofzo) dus dat was wel ff spannend. Waarschijnlijk heeft het een tijdje bij de douane gelegen.... Stoffen zijn wel van supermooie kwaliteit trouwens!

  Groetjes Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hoorde van Adriana over je blog en ben maar even een kijkje gaan nemen ;-) Ziet er goed uit, je hebt mooie kleding gemaakt! Ik ga je volgen! :-))

  Fijn weekend, groetjes van Mariƫtte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er leuk uit Nancy. Wanneer zie ik iets voor jezelf. Haha
  Ik ga zondag naar de stoffenspektakel on vijfhuizen. Toch maar nog een keer gaan met Erin.
  Zwolle blijft toch het leukste. Maar 2 keer is nog leuker.
  Op zoek naar wat ik toen vergeten was.

  Groetjes Adriana

  BeantwoordenVerwijderen