maandag 24 september 2012

Rokjes (A-lijn en tricot)

Zo, de zomer is voorbij en het natuurlijk weer de hoogste tijd om m'n blogje eens bij te werken!

Ik zit nu weer midden in het creatieve proces van de wintercollectie: de halve zoldervloer ligt bezaaid met stoffen en bandjes etc totdat ik precies voor ogen heb wat ik wil maken. Ik ben dus lekker druk in m'n hoofd en enigzins gefrustreerd dat ik nog niet van alle stofjes (waar ik iets mee wil) precies weet hoe, maar ik weet ook van afgelopen jaren dat het uiteindelijk allemaal goed komt en dat het erbij hoort.
Komende woensdag ga ik nog naar het spektakel in Zwolle en dan echt weer van start! Heb er zin in!

Ik heb voor de zomervakantie nog 3 rokjes gemaakt die ik nu ook eindelijk gefotografeerd heb.

Voor de eerste 2 rokjes heb ik de handleiding gebruikt van de Blog van Emma en Mona. Super simpel om te maken, maar ze staan Fenne erg leuk vind ik!

haar lekkere bolle buikje blijft er nog steeds zo nu en dan uitpiepen...;-)


 Dit geruite tricot rokje is overgetekend van een Hema rokje.En omdat de A lijn rokjes zo goed bevielen heb ik er ook maar vast eentje voor het najaar en de winter gemaakt:


Het stofje heb ik ooit eens in Amerika besteld. De applicatie is van "VAN IKKE".

1 opmerking:

  1. Wat grappig, ik heb van deze stof ook een rokje gemaak, zo kwam ik je toevallig tegen op internet, maar wat een mooie dingen maak jij! Ik heb even op je blog zitten neuzen en denk bij alles, maar die is ook mooi, en die dan....heel inspirerend! echt super wat je maakt, ik ga je volgen, benieuwd naar je verdere creaties.

    BeantwoordenVerwijderen