dinsdag 17 december 2013

Nog meer setjes

In alle drukte van de sinterklaas en verjaardag van Derk even niet toegekomen aan het plaatsen van een berichtje maar ik heb nog wel het een en ander gemaakt.

Eerst nog een joggingjurkje:





 En nog 3 setjes met rokje en gepimpt shirt:







En nog een stoer shirt voor Derk:


Fijne feestdagen allemaal!


4 opmerkingen:

  1. Superleuk joggingjurkje! Zou je me willen laten weten welk patroon je hiervoor gebruikt hebt? Alvast bedankt! Groetjes, Noortje

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Noortje,

      dank je! Het is een iets versmalde versie van het patroon Mareen (cinderella), maar dan zelf in tweeen geknipt. Suc6!

      Groetjes Nancy

      Verwijderen
  2. Hee Nancy ik ben groot fan van je blog. Iedere keer weer frisse en hippe kleertjes, helemaal super. Ik had een paar vraagjes. Gebruik je een lockmachine om de joggingjurkjes te maken? Waar koop jij satijnband? En waar heb je de applicaties gekocht van het koekoekshuisje en bambi? Bedankt groetjes Marieke en ga vooral zo door!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Marieke,

    leuk te horen dat ik een echte fan heb! ;-)
    Ik gebruik de lockmachine alleen voor de afwerking. Ik naai altijd eerst de naden met de gewone machine, kan ik het ook wat makkelijker uithalen als ik een foutje maak. De ondernaad lock ik wel eerst en dan werk ik hem af met een tweelingnaad.
    Welk band bedoel je precies? Het hartje op de blauw/groene jurk heb ik van een katoenen veter gemaakt. Op het rode joggingjurkje heb ik fluweelband gebruikt en dat had ik al een tijd in huis. Ik kom het nog wel eens tegen bij de fourniturenwinkel hier in de stad of op de stoffenbeurzen. Ik denk dat jet het ook wel online kan krijgen.
    De applicaties heb ik zelf geprint op t shirt tranferpapier van de V&D (voor donkere stoffen). Het plaatje heb ik gewoon ergens van internet geplukt (via google gezocht of op pinterest staan ook heel veel leuke dingen). Ik vind dat het aardig goed houdt in de was en de mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos en de kosten een stuk lager dan de gekochte applicaties (folie kost geloof ik 7 euro voor 4 a4tjes). Succes!

    Groetjes Nancy

    BeantwoordenVerwijderen