zondag 4 mei 2014

You win some, you lose some...


Tja in gedachten leek het een superleuke verjaardagsjurk te worden. Fenne had zelf de stof uitgezocht en samen hadden besloten zo'n soort model moest worden. Helaas bleek dat nog lastiger dan vooraf gedacht en kwam ik in de knoop met de rits en de voering maar uiteindelijk is het toch gelukt en leek hij nog aardig gelukt op de hanger. Maar eenmaal op het model bleek hij helemaal niet mooi te staan! het model flateert Fenne niet en de kleur maakt haar heel flets.... 

Hij is dus niet mooi genoeg bevonden als verjaardagsjurk. Vandaar dat we toch nog maar eens de oude feestrok uit de kast gehaald hebben waar ik nog snel een kleurrijk shirt met taart bij gemaakt heb.
6 opmerkingen:

 1. welk model is dat? Ik vind m juist wel heel mooi staan!
  groetjes sarina

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Sarina,

   Ik heb het modelletje zelf getekend nav een jurkje van Emma en Mona en een jurk van bengh van de huidige zomer collectie. Helaas ging het deze keer niet helemaal goed want de overslag is wat te laag om zonder shirt te dragen en hij valt een beetje open.
   Het rokdeel is trouwens gewoon een rechthoekige lap met 3 stolpplooien voor en 2 achter.

   Groetjes Nancy

   Verwijderen
 2. Ik vind de jurk haar juist wel mooi staan! De rode kleur van het t-shirtje staat haar beter, daar heb je gelijk in. Je kunt toch ook een rood of groen shirtje onder het jurkje doen? Of een ander kleurtje wat in de bloemetjes op de stof zit en haar goed staat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi,

   dank je voor de tip! ik zal eens op zoek naar een rood shirtje inderdaad misschien dat dat hem wel heel erg ophaalt.

   Groetjes

   Verwijderen
  2. Geen dank en succes!

   Groetjes Trijntje

   Verwijderen