woensdag 3 december 2014

Help! een saaie kerstjurk...

Ik kwam op het stoffenspektakel ook nog een donkerblauwe lurex tricot tegen die me helemaal leuk leek voor een kerst glitter jurkje voor Fenne. Ik heb een hele tijd getwijfeld over het model en toen besloten maar een vrij simpel model met een rimpeling aan de hals en 3 kwart mouwtje te maken.
Op zich vind ik het modelletje best aardig geworden maar hij is zo saai! Ik heb het al geprobeerd met een shirt eronder zoals op de foto. Met een vestje erover. Met een strik, een roosje en een riempje maar het is het gewoon nog steeds niet echt. Heeft iemand nog een idee??6 opmerkingen:

 1. misschien een bollero er over met een legging in de zelfde kleur.
  in de haren iets van een bloem die ook met die kleur linkt. de jurk eenvoudig laten dat past mooi bij de stof.
  groetjes bianca

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Op het moment dat ik dit zit te typen komt precies dezelfde reactie binnen. Ik dacht ook aan een bolero dat staat net iets feestelijker dan een vest. Maar ik vindt hem zo naturel ook erg mooi, omdat de stof al feestelijk is lijkt het mij het pimpen niet nodig. Ik zou hem mijn dochter zo aantrekken.
  Groet Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Met roze lint springt er wel uit, vind ik. Zelfde roze in een feestelijk kapsel en je hebt het een mooi geheel.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Met het roze lint en groene vest vind ik hem superleuk! leuke legging erbij en lekker aantrekken!
  Gr.Anne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Met een overdreven grote gedrapeerde strik of geplooide flap oid onder de hals, van dezelfde stof?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij is leuk als basis! Ik zou er het riempje én het vestje bij doen. En de roze strik aan de hals of een mooie roze corsage op het vestje. Een roze legging erbij en je hebt een mooi setje! Misschien is het leuk als je van het vestje de 2e en 3e knoop dicht doet. Doe ik bij mijn dochter ook vaak en dat vind ik altijd erg leuk staan.

  BeantwoordenVerwijderen