donderdag 17 september 2015

Eerste najaarssetjes


Hoewel Fenne nu ze wat ouder wordt wat minder hard begint te groeien en de halve kast nog vol hangt met wintersetjes kon ik het natuurlijk toch niet laten een serie nieuwe jurkjes en setjes te maken.... 

Dit eerste jurkje is wederom een verlengde Antonia van Farbenmix. Het hart heb ik zelf uit flock folie geknipt. Het bandje achterop is van niet rekbaar band en daarom heb ik aan de binnenkant eerst  naadband gestreken zodat het niet zou gaan lubberen.

 


Voor dit shirtje heb ik ook de Antonia gebruikt en het rokje heb ik zelf getekend. De applicatie heb ik gevonden via Pinterest en erop gestreken mbv transferfolie.


Dit shirtje heb ik gemaakt mbv het patroon Mareen (Cinderella zwergen mode). De boordjes zijn afgewerkt met tricot met zilverdraad. De applicatie is van flock en glitterfolie. Het rokje heb ik zelf getekend.

Vorig jaar kerst had ik deze jurk gemaakt van Lurex tricot maar hij bleef maar een beetje te saai en Fenne had hem daarom maar weinig aan. Vandaar dat ik er maar een shirt van gemaakt heb met een boord met elastiek. En aangezien ik in dit rokje dezelfde stof heb gebruikt in de boordjes wordt het zo een veel leukere combinatie vind ik.
2 opmerkingen:

  1. Superleuk! en weer wat inspiratie opgedaan voor de meiden hier.
    Gr Marieke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat ziet het er weer superleuk uit! Handig opgelost met het 'oude' jurkje!

    BeantwoordenVerwijderen