maandag 8 oktober 2012

Lekkere flow

Dat was een lekker productief weekje! Ik heb 3 rokjes en 3 jurkjes voor Fenne gemaakt en alles lijkt nog aardig gelukt ook. ;-) 

Eerst heb ik eindelijk dit "koerokje" afgemaakt die al zeker een jaar geknipt lag maar waar ik nooit toekwam omdat ik bang was dat zwart Fenne niet zo goed zou staan. Maar ik vind hem zo wel stoer staan met d'er nieuwe laarsjes. Wil nog wel iets pimpen aan het shirt maar weet nog niet zo goed wat. Misschien dat een klein fuchsia roosje of strikje aan de hals wel genoeg is, het rokje trekt natuurlijk al genoeg aandacht....Daarna ben ik begonnen aan het eerste jogging stof jurkje van deze winter. Ik had op het stoffenspektakel van dit voorjaar heel wat metertjes jogging gescored voor 5 euro per meter, echt super!
Voor dit jurkje heb ik weer het Antonia patroon van Farbenmix verlengd. De buidelzak heb ik zelf getekend.
Voor dit jurkje heb ik voor het eerst gewoon een tricot halsboordje gemaakt ipv gebruikt te maken van elastisch biasband en ik vind het eigenlijk makkelijker en nog mooier ook! Geen idee waarom ik daar nu zo lang tegenaan gehikt heb...
Het bandje op de rug is een fluweelbandje.

Dan jogging jurkje 2. Lekker knalgroen! Hiervoor heb ik de Mareen gebruikt maar ik heb hem wel wat getailleerder getekend omdat ik bang was dat het anders een hobbezak zou worden. Ik vind hem nu nog steeds een beetje te ruim eigenlijk dus ik denk dat ik hem morgen maar een beetje ga versmallen.
Heb de sterretjes zelf geknipt uit flocks folie besteld bij Plot4fun. Ideaal spul!


  Van het andere jurkje en de 2 rokjes heb ik nog geen foto's gemaakt maar die volgen hopelijk snel!1 opmerking:

  1. Mooi zeg! Een jurk zoals het groene heb ik vorig jaar in het rood gemaakt!
    Liefs Judith

    BeantwoordenVerwijderen