woensdag 21 november 2012

Kleertjes voor Lieke

Ik ben alweer een tijdje bezig met de nieuwe winterkleding voor ons nichtje Lieke. Ze heeft een duidelijke mening over wat ze wel en niet wil dragen dus ik heb samen met haar (en haar moeder) bepaald wat ze graag wil; rokjes moeten zwieren en jurkjes kunnen wel maar dan alleen als ze zacht zijn en/of een buidelzak hebben!

Dus maakte ik 2 cirkelrokken voor haar mbv deze omschrijving.
En op speciaal verzoek nog eens een ballonrok:
Twee jaar geleden heb ik een koeien print rokje voor Lieke gemaakt en die was zo goed bevallen dat ik nu een giraffe rokje maakte met een shirt met een applicatie van de pimpwinkel.


 En nog 2 soortgelijke jurkjes als Fenne van lekker zachte joggingstof:
en de dames vinden het super dat ze hetzelfde jurkje aan kunnen...


 Zo nu verder met de speciale verzoekjes voor vriendinnetje Laura!3 opmerkingen:

 1. Mijn moeder heeft van dezelfde stof van de ballenrok een rokje voor me gemaakt toen ik negen jaar was. Ik was er zooo blij mee!!

  Ik vind je naaiwerkjes echt geweldig C:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooie applicaties gebruik je!
  Wat zijn de meest geschikte afbeeldingen hiervoor?
  Wat typ je in bij Google?
  Hoop dat je me wil helpen...
  Groetjes Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi cindy,

   Dank je wel voor het compliment! Maar deze applicaties zijn nog gekocht hoor. Ik maak pas de laatste tijd zelf applicaties met transferpapier. Welk type afbeelding maakt niet zoveel uit. Ik plak ze meestal in powerpoint zodat ik er zoveel mogelijk op 1 pagina kan afdrukken. En wat ik in google type hangt af van wat ik zoek. Meestal doe ik bij de grote merken wel ideetjes op en zoek daar in het nederlands of engels op. Bijv laatst met "hart tatoeage" of "paper doll vintage". En dan op afbeeldingen zoeken en via zoekhulpmiddelen voorkeur grote afbeeldingen want als ze te klein zijn dan printen ze niet zo mooi.
   Hopelijk heb je hier iets aan. Suc6 ermee.

   Groetjes Nancy

   Verwijderen