vrijdag 7 februari 2014

Laat de lente maar komen!

Afgelopen week heb ik nog een jurkje voor Fenne gemaakt met stof uit de voorraad. Ik vind deze kleur echt super mooi, alleen is hij heel lastig combineren weet ik nog van het vorige jurkje dat ik maakte. Een witte legging kan natuurlijk altijd maar dat houdt Fenne meestal nog geen uur schoon... Vandaar deze keer de combinatie met zilvergrijs en een paar neon roze accenten.
Wel jammer dat ik weet dat de stof zo snel lelijk wordt na een paar keer wassen... Nou ja kan er altijd nog eentje maken want heb nog wel 1,5m stof liggen. ;-)
Als patroon heb ik weer een verlengde Antonia gebruikt met een roezelstrook van een halterjurkje van Blixem (nr 17).


6 opmerkingen:

 1. En alweer zo'n leuk jurkje! Wat een tempo heb jij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt erg leuk gemaakt! Mooie kleuren bij elkaar.

  Groet, Elske

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke jurk, dochterlief; ja mam zo een wil ik ook! Gelijk maar naar zolder gegaan en een stippestofje uitgezocht, ligt al geknipt klaar. Bedankt voor de inspiratie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor je leuke berichtje op mijn laatste blogpost. Gelukkig vind je het een compliment dat ik het een setje heb nagemaakt. We delen namelijk de voorkeur voor Br@nd en Petit Louie, veel stippen en ruiten, waar het kinderkleding betreft, dus wellicht gebeurt het vaker dat we hetzelfde maken. Ach, gelukkig zitten onze dochters niet bij elkaar in klas ;-)

  Groetjes,

  Natascha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat geweldig! Stuur je tegen betaling ook patronen op. Ik hoor het graag.

  Mvg

  BeantwoordenVerwijderen