woensdag 7 mei 2014

Nog wat projectjes van de laatste tijd

Nog een aantal projectjes van de afgelopen maand:

Dit eerder gemaakte jurkje (zie link) was nu toch echt te kort geworden maar kon qua wijdte nog wel, dus heb ik hem ingekort tot een shirt en er een tricot sweatrokje bij gemaakt. De oorspronkelijke applicatie was helemaal losgeraakt in de was en deze heb ik vervangen door een eigen applicatie met nieuwe transferfolie die ik kocht na een tip van Natascha. Ik ben echt super tevreden! Dus nogmaals dank voor de tip!




Dit jurkje heb ik gemaakt met als basis de Tini van Farbenmix maar dan versmald. De randen zijn afgewerkt met rimpelelastiek in het spoeltje (en mbv het ritsvoetje).



Tenslotte nog een setje geinspireerd op een Bengh collectie van een aantal jaren geleden. Het shirtje is obv antonia met een tunnetje met elastiek en een v halsje. En daarbij een ingekorte  en gepimpte hema spijkerbroek die te kort geworden was. Nu maar hopen dat het binnenkort zo lekker weer wordt dat ze dit setje ook aan kan! ;-)



6 opmerkingen:

  1. Erg leuk! Goed idee met de Tini-jurk, volgens mij zag ik hem al eens eerder bij je voorbij komen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goed idee om dat jurkje in te korten tot een shirtje. Gave applicatie heb je gebruikt. Mag ik vragen waar je die hebt gevonden?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Natascha,

      sorry, zie je berichtje nu pas! Ik heb dit plaatje ook via google afbeeldingen gevonden (zie methode beneden). En ik heb ben ff op zoek geweest en hem zowaar nog eens gevonden, hij staat op Etsy:
      https://www.etsy.com/nl/listing/55765685/lovebird-love-tattoo-heart-valentine?ref=shop_home_active_20&ga_search_query=tattoo

      Groetjes Nancy

      Verwijderen
  3. Hoi hoi
    leuk zelf applicaties maken. Maar haal je de plaatjes vandaan. En welk papier heb je precies besteld er staan meerdere op de web site.
    alvast bedankt.

    groetjes bianca

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi hoi,

      ik haal de plaatjes gewoon van internet (zoekopdracht van wat je wilt intypen in google en dan zoeken op afbeeldingen, en via zoekhulpmiddelen 'groot' formaat kiezen anders wordt hij vaak te klein om mooi te printen). Kost me vaak wel een paar avondjes.... En geen idee of er copy right op zit eigenlijk, maar aangezien ik ze niet verkoop ofzo doe ik het maar gewoon.
      Ik heb het 'dark jet' transfer papier gekocht omdat die ook op donkere stoffen kan.

      Succes!

      Groetjes Nancy

      Verwijderen
  4. Dank voor je snelle reactie

    groetjes bianca

    BeantwoordenVerwijderen