zondag 18 oktober 2015

Elke dag een nieuw setje voor Lieke

Ons nichtje Lieke wilde wel graag dat ik weer wat kleding voor haar zou maken voor komende winter. Nou vooruit dan maar ;-)). Ik had de spirit te pakken en heb in totaal 7 setjes voor haar gemaakt de afgelopen 2 weken, kan ze komende week elke dag een nieuwe aan.

Setje 1:
Het rokje heb ik zelf getekend. Het shirt is gekocht en gepimpt met een zelf geprinte applicatie op transferfolie. Setje 2:
Het patroon is een verlengde Antonia, met een losse col zodat ze hem met en zonder kan dragen. De applicatie is van zilverkleurige flexfolie.Setje 3:
Het patroon is een Antonia shirt met een zelf getekend sweatrokje eronder. De applicatie heb ik uit spangle flexfolie geknipt. Setje 4:
Dit patroon is een verlengde Antonia met een extra band aan de onderkant. De stof van de voorkant is van Stenzo.


Setje 5:
Het patroon van de sweatbroek is Donna Farbenmix. De zijnaden heb ik versierd met glitterband en de zakjes heb ik afgewerkt met glitter biasband. Het shirt is weer gekocht en gepimpt.Setje 6:
Het patroon van dit rokje is uit het boek "zelfgemaakte kleertjes 2", model Pauline, maar dan met een ritsje in de zijnaad ipv een knoop achterop. Shirt is van de Hema en gepimpt met een zelf geprinte applicatie.Setje 7:
En tenslotte had ik al een borg jurkje voor haar gemaakt zoals ook gepost in het laatste blog bericht.


Wat was ze blij!

Tenslotte heb ik deze week als grapje ter ere van het 40e verjaardagsfeestje van mijn schoonzusje een basic shirt voor haar gepimpt met een plaatje dat ik op Pinterest tegenkwam. Een stuk subtieler dan een grote 40, want dat zou ze voor geen goud dragen. Wat blijft dat Pinterest toch een leuk medium!

  


4 opmerkingen:

 1. Super zeg, wat heb je veel gemaakt! De 1 nog leuker als de ander.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ontzettend leuk! Ik vroeg me af hoe je aan zo'n leuk patroon komt (die jogging jurkjes)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuke dingen maak je!!! Ik vroeg me af hoe je set 3 maakt?
  Is hier een patroon van? Of werkbeschrijving? Alvast bedankt!
  Groetjes Cindy

  BeantwoordenVerwijderen